سیرکولاتور آزمایشگاهی چیست و چه کاربردی دارد؟
سیرکولاتور آزمایشگاهی، دستگاهی حاوی یک مخزن مایع است؛ که با سرد کردن یا گرم کردن مایع درون مخزن فرآیند کنترل دمایی را انجام میدهد. این مایع، از طریق تماس غیر مستقیم با ماده مورد نظر کاربر، وظیفه نگهداری دمای «نمونه آزمایشگاهی» در دمای تنظیمشده را دارد. هنگامی که مایع به دمای مورد نظر برسد، معمولا بهوسیلهی یک پمپ به خارج از دستگاه ارسال میشود تا برای گرم کردن یا سرد کردن تجهیزات موجود در آزمایشگاه مورد استفاده قرار گیرد.
سیرکولاتور آزمایشگاهی جزو تجهیزات عمومی در آزمایشگاهها بوده و بهطور گسترده در آزمایشگاهها، مراکز تحقیق و توسعه شرکتها، و دانشگاهها در حوزه داروسازی، زیست فناوری (بیوتکنولوژی)، صنایع غذایی، شیمی، پتروشیمی، کشاورزی و … مورد استفاده قرار میگیرد. چند کاربرد سیرکولاتور آزمایشگاهی در ادامه ذکر شدهاست:
- سیرکولاتور آزمایشگاهی بهعنوان سیستم سردکننده در کندانسورهای آزمایشگاهی
- بهعنوان سیستم سرمایش برای اتصال به روتاری اواپراتور آزمایشگاهی (دستگاه تقطیر در خلاء)،
- و یا استفاده از مخزن دستگاه برای اجرای مرحله فریزینگ در فریز درایر آزمایشگاهی (خشک کن سرمایشی) استفاده میشود.
چرا به این دستگاه «سیرکولاتور آزمایشگاهی» میگویند؟
نامگذاری دستگاه کنترلکننده دمای آزمایشگاهی به «سیرکولاتور آزمایشگاهی»، به این دلیل است که یک پمپ مایع درون دستگاه، وظیفه «گردش مایع» به بیرون و کنترل دمای تجهیزات آزمایشگاهی خارج از دستگاه را دارد، و بههمین دلیل به آنها «سیرکولاتور» آزمایشگاهی گفته میشود. در سیرکولاتورهای آزمایشگاهی تولید شرکت صباسان آزما مدل آلفا، امکان خاموش کردن پمپ سیرکولاتور در حین کار دستگاه توسط کاربر فراهم شدهاست. با خاموش کردن پمپ سیرکولاتور، امکان بازکردن شلنگهای رفت و برگشت سیرکولاتور، تعویض کندانسور آزمایشگاهی و یا استفاده از مخزن داخلی دستگاه جهت سرمایش نمونه آزمایشگاهی برای کاربر فراهم شدهاست. این در حالیست که در خیلی از سیرکولاتورهای مطرح در ایران و جهان، تعویض و تغییر در سیستم سیرکولاسیون، تنها با خاموش شدن کامل دستگاه امکان پذیر است. مخزن داخلی و همچنین لولههای ورودی و خروجی در سیستم سیرکولاسیون ساخته شده توسط شرکت صباسان آزما، از جنس استیل ضد زنگ ۳۰۴ هستند تا بر اثر تماس با مایعات دچار زنگزدگی و خوردگی مخزن و لولهها نشوند.
نامهای دیگر دستگاه سیرکولاتور آزمایشگاهی چیست؟
«سیرکولاتور آزمایشگاهی» یا همان «حمام سیرکولاتور»، بسته به نوع دستگاه و کاربرد آن با نامهای زیر نیز شناخته میشود:
بنماری آزمایشگاهی
«بنماری» واژهای با ریشه فرانسوی است و در علوم آزمایشگاهی به «حمام آب» اطلاق میشود. خرید بنماریهای آزمایشگاهی برای افرادی توصیه میشود که فقط به قابلیت گرمایش نیاز دارند، چرا که بنماری های آزمایشگاهی، سیستم سرمایش ندارند، پمپ سیرکولاسیون ندارند و فرآیند کنترل دمایی فقط در داخل مخزن دستگاه انجام میشود. مایع مورد استفاده در این نوع حمام، معمولا آب یا روغن است. درپوش محفظه حمام، از جنس استیل و معمولا بهصورت شیبدار طراحی میشود. علت طراحی درپوش بهصورت شیب دار در محفظه بنماری، گیر افتادن (trap) بخار و بازگشت آن به داخل محفظه است. قیمت بنماری آزمایشگاهی عموما ارزانتر از دیگر دستههای حمام آزمایشگاهی است. شرکت صباسان آزما، پس از بررسی محصولات مطرح در جهان، بنماری آزمایشگاهی تولید شرکت memmert آلمان را بهعنوان هدفگذاری مهندسی معکوس انتخاب کرد و دانش تولید این دستگاه را بهطور کامل در داخل کشور بومیسازی کردهاست. در صورت نیاز به خرید بنماری آزمایشگاهی ساخت ایران با کیفیت مشابه برند memmert آلمان، با ما در تماس باشید.
حمام سیرکولاتور آزمایشگاهی
برای آن دسته از پژوهشگرانی مناسب است که علاوه بر اینکه میخواهند از مخزن داخلی دستگاه برای کنترل دمایی نمونه آزمایشگاهی استفاده کنند ، نیازمند قابلیت سیرکولاسیون مایع به خارج از دستگاه نیز هستند. در دستگاه حمام سیرکولاتور، وقتی واژه «حمام» بدون واژه «سرمایش» یا «یخچالدار» استفاده شود، معمولا به این معنی است که دستگاه فقط قابلیت «گرمایش» را دارد.
چیلر آزمایشگاهی
این تجهیزات آزمایشگاهی حتما دارای سیستم سرمایش هستند میتوانند مایع را به دمایی پایینتر از دمای محیط برسانند. شرکت صباسان مانند برندهای معتبر دنیا، بهمنظور بالا بردن دقت کنترل دما، علاوه بر سیستم سرمایش، بهطور همزمان از سیستم گرمایش نیز استفاده میکند. حداقل دمای مایع برای چیلر سیرکولاتورهای موجود در بازار معمولا یکی از موارد زیر است:
- چیلر سیرکولاتور صفر درجه سلسیوس
- چیلر سیرکولاتور -۱۵ درجه سلسیوس
- چیلر سیرکولاتور -۲۵ درجه سلسیوس
- چیلر سیرکولاتور -۳۵ درجه سلسیوس
- چیلر سیرکولاتور -۴۰ درجه سلسیوس
- چیلر سیرکولاتور -۵۰ درجه سلسیوس
هرچه دمای چیلر سیرکولاتور پایینتر باشد، قیمت چیلر آزمایشگاهی هم افزایش مییابد. توجه داشتهباشید که مایع مورد استفاده در دماهای مختلف، گاهی متفاوت است. شرکت صباسان آزما، به تکنولوژی ساخت چیلر سیرکولاتور آزمایشگاهی تا دمای گاز -۸۵ درجه سلسیوس دست پیدا کرده است. البته چیلرهای سرمایش شرکت صباسان تفاوتی عمده با تمامی تولیدکنندگان چیلرهای آزمایشگاهی اولترافریز (دمای خیلی پایین) در ایران دارد، و آن هم کاهش قابل توجه هزینه (با حفظ ۱۰۰٪ کیفیت) است. دیگر شرکتهای فعال ایرانی، برای رسیدن به دمای پایینتر از -۶۰ درجه، ناگزیر به استفاده از دو سیستم سرمایش (بهصورت همزمان) هستند که همین امر باعث افزایش قابل توجه هزینه تولید میشود. شرکت صباسان آزما میتواند تا دمای گاز -۸۵ درجه سلسیوس را تنها با یک سیکل سرمایش تولید کند که هزینه تولید خیلی کمتری دارد. در این حالت مصرف برق دستگاه هم حدودا ۳۵ تا ۴۵ درصد کمتر شدهاست. روش استفاده از تنها یک سیکل سرمایش، چند سالی هست که در سطح دنیا استفاده میشود و صباسان نیز با همین تکنولوژی بهروز، در خدمت جامعه علمی و تحقیقاتی کشور است.
حمام سیرکولاتور سرمایش و گرمایش
این دسته از سیرکولاتورهای آزمایشگاهی دارای قابلیت گرمایش و سرمایش بهطور همزمان هستند. بسیاری از اوقات بهجای واژه «حمام سیرکولاتور سرمایش و گرمایش»، از عبارت «چیلر آزمایشگاهی» استفاده میشود که در پاراگراف قبل توضیح داده شدهاست. مدلهای Alpha RA8، Alpha RA12 و Alpha RA24 که توسط شرکت صباسان آزما تولید شدهاند جزو سیرکولاتورهای سرمایش و گرمایش آزمایشگاهی ساخت ایران محسوب میشوند. خرید سیرکولاتور آزمایشگاهی ساخت ایران از برند صباسان، با وجود داشتن قیمت بسیار پایینتر از نمونه خارجی تولید شرکت Lauda، دارای کیفیتی مشابه این برند خارجی است. همچنین گارانتی واقعی روی صحت عملکرد دستگاه و رفع دغدغههای کاربران با انعقاد قرارداد هنگام تحویل دستگاه، موجب آسودگی خیال کاربران محترم شرکت صباسان آزما شدهاست.
سیرکولاتور آزمایشگاهی صباسان آزما
مهندسی معکوس برند لائودا با همان کیفیت و ظرافت
مشخصات سیرکولاتور سرمایش و گرمایش
برندهای معتبر تولید کننده سیرکولاتور آزمایشگاهی در دنیا کدام شرکتها هستند؟
شرکتهای متعددی در ایران و دنیا سیرکولاتور آزمایشگاهی تولید کردهاند. اما تعداد کمی از این سیرکولاتورها، توانستند به درون آزمایشگاههای معتبر در حوزههای داروسازی، بیوتکنولوژی، صنایع غذایی و … راه پیدا کنند. آزمایشگاههای معتبر دنیا، برای خرید سیرکولاتور آزمایشگاهی، معیارهایی همچون کیفیت بالای قطعات، دقت بالا در کنترل دمایی، پشتیبانی سریع و قابل اعتماد، و همچنین زیبایی ظاهری محصولات را به عنوان معیارهای مهم در خرید سیرکولاتور مد نظر قرار میدهند.
Lauda (لائودا)، کشور اتریش
احتمالا سیرکولاتورهای آزمایشگاهی زرد رنگ و معروف لائودا را در خیلی از آزمایشگاههای معتبر در سطح کشور دیده باشید. البته این شرکت بهتازگی هویت بصری خود را تغییر داده و دیگر خبری از رنگ زرد در دستگاهها نیست. تجهیزات با هویت بصری جدید لائودا خیلی وارد ایران نشدهاند و جامعه تحقیقاتی کشور، همچنان لائودا را با همان رنگ زرد معروف میشناسند. شرکت لائودا با گردش مالی سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار، بدون شک یکی از غولهای حوزه کنترل دما در تجهیزات آزمایشگاهی در سطح دنیاست. تنها نقطه ضعف لائودا، قیمت بسیار بالای محصولاتش در ایران است.
Julabo (یولابو)، کشور آلمان
در ایران گاهی به اشتباه با نام «جولابو» نیز شناخته میشود. ارائه راهکارهای کنترل دمایی از منفی 95 درجه سلسیون تا +400 درجه، و سابقه تولید تجهیزات برای بیش از ۵۰ سال، شرکت یولابو را یکی دیگر از پیشتازان صنعت تجهیزات آزمایشگاهی قرار دادهاست. دانش ایجاد سرمایش تا دمای منفی 95 درجه در اختیار شرکتهای نسبتا معدودی در دنیا قرار دارد. خرید سیرکولاتور آزمایشگاهی جولابو (یولابو)، از لحاظ قیمت، در ایران شرایطی مشابه با لائودا دارد. لازم به ذکر است که شرکت صباسان آزما در مرحله تحقیق و توسعه برای رسیدن به تکنولوژی منفی ۱۰۰ درجه سلسیوس است. در صورت نیاز به رسیدن به این دما، ما در کنارتان هستیم، با ما تماس بگیرید.
IKA (آیکا)، کشور ژاپن
علاوه بر برندهای معتبر خودرو و صوت و تصویر، کشور ژاپن در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی هم نام یک شرکت معتبر را در خود جای دادهاست. آیکا در ایران بیشتر با دستگاه «روتاری اواپراتور» شناخته میشود، و چیلرهای آزمایشگاهی آن کمی خاصتر هستند و در ایران نیز کمتر دیده میشوند.
Memmert (مِمِرت)، کشور آلمان
ترکیب نام memmert که با رنگ قرمز روی پنل مشکی رنگ دستگاهها حک شده، و بدنه تمام استیل دستگاه، دو شاخصه ظاهری در این شرکت آلمانی است که در تمام محصولات تکرار میشود. «بنماری آزمایشگاهی memmert» و «انکوباتور آزمایشگاهی memmert»، دو دستگاهی هستند که بیشتر از دیگر محصولات memmert در آزمایشگاههای ایران دیده میشوند. ناگفته پیداست که شرایط واردات و قیمت این محصول نیز در سالهای اخیر چه وضعیتی پیدا کردهاست.
Huber (هوبِر)، کشور آلمان
این شرکت ادعا میکند توانایی رسیدن به دمای منفی ۱۲۵ درجه سلسیوس را دارد. نسبت به برندهای قبلی هم، کمتر در ایران شناختهشده است. البته فعالیت این شرکت به حوزه تجهیزات آزمایشگاهی خلاصه نمیشود و در دیگر صنایع (مثل خودروسازی) هم دستی در آتش دارد.
Heidolph (هایدولف)، کشور آلمان
این شرکت با تولید دستگاههایی چون روتاری اواپراتور هایدولف، همزن آزمایشگاهی (میکسر آزمایشگاهی)، پمپ پریستالتیک آزمایشگاهی و …، جزو شرکتهای فعال در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی محسوب میشود. در پایین، تصویر چیلر آزمایشگاهی تولید شرکت هایدولف و شرکت لائودا را مشاهده میکنید، بهنظر شما دلیل این شباهت چیست؟
در ایران نیز، پیش از این، شرکتهایی در حوزه تولید سیرکولاتور آزمایشگاهی گام برداشتهاند. اما بهنظر میرسید بازار، نیازمند سیرکولاتور آزمایشگاهی تولید داخل، با کیفیت بالاتر و دقت عملکرد بیشتری نسبت به محصولات موجود در بازار ایران است. در سال ۱۳۹۹، تحقیقات ساخت دستگاه سیرکولاتور سرمایش و گرمایش ساخت ایران، در شرکت صباسان آزما آغاز شد. تصمیم بر آن شد که یکی از بهترین برندهای موجود در بازار جهان مورد بررسی قرار گیرد؛ و پس از بررسیها و تطبیق نیاز جامعه علمی و تحقیقاتی در داخل کشور با مدلهای موجود در دنیا، مهندسی معکوس سیرکولاتور سرمایش و گرمایش برند لائودا (Lauda) مدل آلفا (Alpha) در دستور کار قرار گرفت. پس از حدود یک سال تحقیق و توسعه، گردآوری بازخوردها از آزمایشگاههای داخل کشور، و بهروزرسانیهای سختافزاری و نرمافزاری متناسب با نیاز کاربران، نسخه نهایی سیرکولاتور آزمایشگاهی صباسان آزما مدل آلفا، (مهندسی معکوس مدل آلفا از برند لائودا) وارد بازار شد. امروزه با توجه به مهندسی معکوس موفقیت آمیز برند لائودا، و کیفیت و قیمت رقابتی، خرید این سیرکولاتور آزمایشگاهی ساخت ایران برای آزمایشگاههای معتبر کشور، گزینهای مناسب است.
نکات ایمنی استفاده از سیرکولاتورهای آزمایشگاهی
سیرکولاتورهای آزمایشگاهی، مانند تمام تجهیزات آزمایشگاهی دیگر نیازمند رعایت نکات ایمنی هستند. علاوه بر مواردی که به صورت عمومی حین کار با تجهیزات آزمایشگاهی باید رعایت شود، ذکر چند نکته برای سیرکولاتورهای آزمایشگاهی ضروری است:
● در دمای بالای ۱۰۰ درجه سلسیوس، عموما از روغن در محفظه حمام آزمایشگاهی استفاده میشود. شلنگهای متصل به حمام سیرکولاتور، باید از جنس مواد مقاوم به دماهای بالا باشند. در صورت ذوب شدن یا دفرمه شدن شلنگها بر اثر حرارت زیاد، با توجه به دمای بالای روغن، امکان بروز خسارات جانی و مالی وجود دارد. همچنین باید از شلنگهای استانداردی استفاده شود که در صورت تاشدن و یا له شدن، مسیر جریان مایع مسدود نشود. مسدود شدن مسیر جریان مایع، باعث تحمیل فشار زیاد روی پمپ سیرکولاتور شده و ممکن است دستگاه آسیب ببیند. شرکت صباسان آزما با ارائه مشاوره رایگان به کاربران محترم تجهیزات آزمایشگاهی، انتخاب شلنگ و دیگر تجهیزات مناسب برای سیرکولاسیون را برای کاربران تسهیل کردهاست.
● استفاده از مایعات دارای ذرات و ناخالصی، ممکن است به پمپ سیرکولاسیون حمام آسیب بزند. توصیه میشود حتما از مایعات تمیز و بدون ناخالصی استفاده شود.
● بعضی از سیرکولاتورهای سرمایشی، حتی در دماهای پایین برای کنترل دقیق دما، از المنت استفاده میکنند. سیرکولاتورهای آزمایشگاهی سری آلفا تولید شرکت صباسان آزما جزو این دسته هستند. در صورت استفاده از سیرکولاتورهای سرمایشی دارای المنت و یا استفاده از حمام سیرکولاتور گرمایشی، استفاده از مایعات قابل اشتعال در داخل مخزن (مثل اتانول) خطر آتشسوزی را در پی دارد و مطابق دستورالعملهای موجود در دنیا باید از این کار پرهیز شود.
● هنگام کار در دماهای خیلی بالا، توصیه میشود پس از اتمام کار دستگاه، پیش از سرد شدن مایع داخل مخزن، آزمایشگاه ترک نشود. مایعات داغ، خطرناکتر از آن چیزی هستند که تصور میکنید!
● هنگام کار با دستگاه، بههیچ عنوان دست را داخل محفظه حمام نبرید. دماهای خیلی پایین و بالا، و همچنین پرههای پمپهای سیرکولاتور -هرچند مجهز به محافظ باشند- میتوانند آسیبهای جدی به کاربر وارد کنند.
● استفاده از پمپ با فشار و دبی نامناسب، ممکن است باعث آسیب و شکستن شیشه کندانسور در روتاری اواپراتور آزمایشگاهی یا دیگر تجهیزات متصل به سیرکولاتور شود. لطفا پیش از خرید سیرکولاتور، حتما فشار و دبی پمپ دستگاه را با مقاومت کندانسور یا دیگر تجهیزات قابل اتصال به سیرکولاتور بررسی بفرمایید. صباسان آزما، آماده پاسخگویی به سوالات شما و جلوگیری از ورود خسارات ناشی از این اتفاق است.
● در صورت استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی دارای کنترل دمایی (مثل سیرکولاتور آزمایشگاهی)، داشتن تجهیزات اطفاء حریق ضروری است.
● علاوه بر وجود سیمکشی برق استاندارد در محیط آزمایشگاه و اتصال به ارت، توصیه میشود از تثبیتکننده ولتاژ (استابلایزر) به عنوان واسط بین دستگاه و پریز برق استفاده شود. وجود استابلایزر، میتواند در افزایش طول عمر قطعات الکتریکی و الکترونیکی، خصوصا تجهیزات پرمصرفی مانند کمپرسور و یا الکتروموتور، تاثیرگذار باشد.
با ما تماس بگیرید
مشاوره رایگان انتخاب سیرکولاتور آزمایشگاهی
راهنمای خرید سیرکولاتور آزمایشگاهی
حجم مخزن مایع: سیرکولاتورهای آزمایشگاهی در حجمهای مختلفی تولید میشود. بهعنوان مثال یکی از کاربردهای رایج استفاده از چیلر سرمایش آزمایشگاهی، اتصال چیلر آزمایشگاهی به روتاری اواپراتور آزمایشگاهی است. اتصال حمام سیرکولاتور به راکتور آزمایشگاهی، دیگر کاربرد رایج استفاده از سیرکولاتورهای آزمایشگاهی است. بهراحتی میتوان با محاسبه حجم کندانسور در روتاری اواپراتور، و یا حجم محفظه خارجی راکتور شیشهای یا استیل (ژاکت راکتور آزمایشگاهی)، حمام سیرکولاتور متناسب با دستگاه را خریداری کرد. در صورت نیاز به محاسبه حجم متناسب با دستگاه شما، مشتاقانه آماده پاسخگویی به شما هستیم.
کنترل دمایی داخلی یا خارجی؟
سیستمهای کنترل دمای مایعات (حمامها) به سه دسته اصلی تقسیم میشوند:
- کنترل دمای داخلی: فرض کنید میخواهید نمونه آزمایشگاهی را داخل بالن شیشهای، بهصورت غوطهور در مخزن حمام قرار دهید، و به این صورت نمونه را سرد (یا گرم) کنید. در این حالت نیازی به قابلیت سیرکولاسیون خارجی در حمام آزمایشگاهی ندارید، و از طرفی حتما نیاز به دسترسی مستقیم به مخزن حمام دارید. این دسته از دستگاهها را اصطلاحا حمام با کنترل «داخلی» مینامند. مثلا در دستگاه فریز درایر(خشک کن سرمایشی)، معمولا قبل از گذاشتن نمونه در فریز درایر آزمایشگاهی و شروع فرآیند فریز درایینگ، نمونه در داخل یک بالون شیشهای و بهصورت غوطهور در مخزن چیلر آزمایشگاهی، در دمای منفی ۲۵ تا منفی ۷۰ درجه سلسیوس، کاملا فریز میشود.
- کنترل دمای خارجی: در این دسته از سیرکولاتورها، امکان دسترسی مستقیم کاربر به مخزن داخلی حمام وجود ندارد، و صرفا از طریق سیرکولاسیون مایع به خارج از دستگاه، امکان کنترل دمایی تجهیزات آزمایشگاهی وجود دارد. چیلر آزمایشگاهی صباسان آزما مدل میکروکول (MicroCool)، جزو این دسته از سیرکولاتورها است. اتصال چیلر آزمایشگاهی به روتاری اواپراتور و اتصال حمام سیرکولاتور به راکتور شیمیایی، دو مثال رایج از سیرکولاسیون خارجی است.
- کنترل دمای داخلی و خارجی: حمام سیرکولاتور آزمایشگاهی، در واقعا ترکیبی از «حمام» و «سیرکولاتور» است. امکان دسترسی مستقیم و استفاده از مخزن داخلی دستگاه و امکان سیرکولاسیون مایع به خارج از دستگاه، بهصورت همزمان وجود دارد. سیرکولاتورهای آزمایشگاهی صباسان آزما مدل «آلفا» جزو این دسته است. به دلیل کاربرد گستردهتر این دسته از حمامهای آزمایشگاهی، معمولا خرید سیرکولاتور آزمایشگاهی از این دسته، خریدی بهصرفه خواهد بود.
پایداری دما: دقت بالا در کنترل دما از ویژگیهای مهم در سیرکولاتورهای آزمایشگاهی است. در کاربردهای حساسی مثل آزمایشگاههای داروسازی و بیوتکنولوژی، گاهی دقت دمایی در حد دهم درجه مورد نیاز است و عدم توانایی دستگاه سیرکولاتور در پایداری دما، باعث ایجاد آسیبهای جدی روی نمونههای آزمایشگاهی میشود. استفاده از سیستم پیشرفته کنترل دمایی با استفاده از تکنولوژی Fuzzy PID باعث رسیدن به دقت دمایی 0.2 درجه سلسیوس در سیرکولاتور آزمایشگاهی صباسان مدل «آلفا» شدهاست. در صورت نیاز مشتری، امکان ارائه برگه کالیبراسیون دمایی بههمراه محصول نیز وجود دارد.
دبی و فشار پمپ سیرکولاتور: بسته به کاربرد شما، حجم و فشار مایعی که توسط پمپ سیرکولاتور به بیرون پمپاژ میشود، متفاوت خواهد بود. صباسان آزما در انتخاب سیرکولاتور یا چیلر آزمایشگاهی متصل به روتاری اواپراتور، راکتور شیمیایی، کندانسور شیشهای و … همراه شما خواهد بود تا بهترین انتخاب را برای انجام فرآیندهای آزمایشگاهی بدون دغدغه داشته باشید.
اطمینان در عملکرد دستگاه: دائمکار بودن سیرکولاتور آزمایشگاهی، و عملکرد بدون نقص در طول مدت روشن بودن دستگاه، دیگر شاخص مهم در انتخاب سیرکولاتور آزمایشگاهی است. گاهی به دلیل دانش ناکافی در طراحی و اجرای سیستمهای گرمایش و سرمایش، سیرکولاتور آزمایشگاهی عملکرد قابل تکرار و مورد اطمینانی ندارد و همین امر باعث ایجاد اختلال در فرآیندهای تولیدی و تحقیقاتی میشود.
وجود نرمافزار اختصاصی: توسعه نرمافزار کاربردی و اختصاصی برای حمام سیرکولاتور، کمک بهسزایی به پژوهشگران آزمایشگاه برای سهولت استفاده و کاهش خطاهای ناشی از عملکرد کاربر و یا دستگاه میکند. شرکت صباسان آزما، با توسعه نرمافزار و رابط کاربری اختصاصی Sun-UI، امکانات متعددی را در اختیار کاربر قرار میدهد.
شرکت صباسان آزما مفتخر است که با بررسی تکتک عوامل تاثیرگذار در انتخاب سیرکولاتور آزمایشگاهی، بهبود مستمر این شاخصها را با توجه به بازخوردهای دریافتی از جامعه بزرگ علمی و تحقیقاتی ایران، در دستور کار دارد. همچنین با بررسی مستمر آپدیتهای نرمافزاری و سختافزاری روی سیرکولاتورهای مطرح دنیا، در کنار رضایت جامعه نخبگان کشور از قیمت سیرکولاتور آزمایشگاهی، تجربه یک فرآیند آزمایشگاهی بدون دغدغه را برای پژوهشگران گرامی فراهم آوردهاست. بومیسازی دانش سرمایش در دماهای پایین، دقت بالا در کنترل دما، تولید قطعات الکترونیکی و توسعه نرمافزاری در داخل شرکت، امکان شخصیسازی ویژگیهای دستگاهها به سفارش مراکز تحقیقاتی و دانشگاههای کشور را فراهم کردهاست. همچنین تجهیزات آزمایشگاهی شرکت صباسان آزما تماما ساخت ایران است و تیم ما، با افتخار، با پشتیبانی سریع و خدمات پس از فروش مناسب در خدمت جامعه علمی و پژوهشی کشور هستند. اگر ما میتوانیم هرچند اندک، در فرآیند اعتلای ایران عزیز در کنار شما فرهیختگان گرامی باشیم، مشتاقانه منتظر تماس شما هستیم.
با ما تماس بگیرید
انتخاب سیرکولاتور آزمایشگاهی متناسب با نیاز شما